Wie zijn wij?

Combi Trans International is in 1995 opgericht en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in sneltransport, distributie en warehousing.  Ons specialisme is het bieden van maatwerk in alle denkbare vormen van bovenstaande diensten. Wij bezorgen uw goederen door heel Nederland en Europa. 

Door de jaren heen zijn wij steeds verder gaan uitbreiden, meer klanten kwamen bij ons terecht waardoor het aantal auto’s toenam. Onze kracht zit in de chauffeurs die de jaren ervaring met zich meebrengen en geen enkele uitdaging uit de weg gaan.
Van enveloppen tot meerdere pallets worden door ons in het juiste formaat voertuig vervoerd.

Verschillende leuke projecten en vaste klanten zorgen ervoor dat wij elke dag met een glimlach aan het werk zijn, de leuke dolletjes en vaste gezichten zorgen voor een betrouwbare band voor zowel onze klanten als voor ons.

Op de Angelenweg 39 in Oss is ons nieuwe onderkomen gevestigd. Vanuit deze locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn en zijn de mogelijkheden voor warehousing enorm toegenomen. Mocht u problemen ondervinden met het vervoer van uw zendingen of het opslaan van goederen? Bel gerust eens op 0412-634345 of kom gezellig langs!

Wagenpark*

  • bakwagen met een inhoud van 8 pallets
  • 9x verlengde bus met een laadlengte van 4,5 meter
  • 2x verhoogde en verlengde bus
  • 10x bestelwagen met een laadvloer van 2,5 meter.