Ons pand is klaar!

Vanaf heden is ons warehouse en distributie gelegen aan de Angelenweg 39 in Oss. Met ons wagenpark van 24 auto’s en het uitgebreide warehouse zijn wij in staat om onze klanten een beter en uitgebreider aanbod te geven en mee te denken met hun uitdagingen. Geen uitdaging gaat ons uit de weg en via deze stap zetten wij een goede stap in het ontzorgen van zendingen.

De bouw schiet op

De eerste graafmachines zijn geweest en nu is het werk begonnen om te gaan bouwen. De eerste palen zijn gezet na veel zand, graven en het maken van constructies in zowel boven als onder de grond begint er nu wel echt iets uit de grond te komen. de eerste gedeeltes staan.

Begin van de bouw van de Angelenweg

Na een ontwerp waarbij wij onze plannen op papier hadden gezet, zijn wij begonnen met het uitgraven van de locatie. Er komt veel bij kijken om de schets in werkelijkheid te brengen.

Nieuwe samenwerking

 

Vanaf oktober zullen wij een samenwerking starten met Combi X Logistics, via deze weg zullen wij een extra mogelijkheid hebben om ons transport vanaf het midden van het land weg te sturen. Deze locatie zal werkzaam zijn vanaf Bennekom.